Treceți la conținutul principal

Au fost publicate rezultatele preliminare în cadrul Programului CultIN 2016!

Ministerul Culturii a publicat rezultatele evaluării ofertelor culturale depuse în cadrul Programului CULTIN 2016, dedicat sectorului industriilor culturale şi creative.  Au fost depuse 41 de oferte culturale dintre care 26 au fost supuse evaluării, celelalte 15 fiind respinse administrativ.

Rezultatele finale vor fi publicate după rezolvarea contestaţiilor, perioada de depunere a acestora fiind cuprinsă între 7 şi 9 septembrie 2016. Contestaţiile se vor depune în format fizic la Registratura Ministerului Culturii, urmând ca lista finală a ofertelor culturale declarate câștigătoare, care vor primi finanțare, să fie aprobată prin ordin al ministrului culturii şi publicată pe pagina de Internet a Ministerului Culturii, până pe data de 20 septembrie.

Ofertele culturale declarate câștigătoare vor primi finanțare în ordinea punctajului obținut până la epuizarea bugetului programului CULTIN, în conformitate cu art. 22, alin (2) din cadrul Normelor metodologice privind procedura de selecţie a ofertelor culturale în cadrul Programului CultIN în vederea acordării de finanţări nerambursabile pentru anul 2016, inclusiv procedura de organizare şi funcţionare a comisiilor aferente.
Documente
Tabel_cu_ofertele_culturale_respinse_ad-tiv_CULTIN.docx
TABEL__OFERTE_CULTURALE_PROGRAMUL_CULTIN.docx


Sursa: Ministerul Culturii

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

A fost modificat Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Apelului de proiecte nr. POR 2016/6/6.1/1 şi Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Apelului de proiecte nr. POR 2016/6

În 05.04.2017, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE) a emis ordinul privind modificarea ”Ghidului Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor” aprobat prin Ordinul viceprim-ministrului, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice nr 332/2016 în cadrul  Apelului de proiecte nr. POR 2016/6/6.1/1 ce conţine condiţii specifice  pentru accesarea fondurilor în cadrul priorităţii de investiţii 6.1 a programului operațional regional şi Ordinul 2656/05.04.2017 pentru modificarea ”Ghidului Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor aprobat prin ordinul viceprim-ministrului, ministrului dezvoltării regionale și administrației publice nr 3161/2016”, ce conţine condiţii specifice  pentru accesarea fondurilor în cadrul priorităţii de investiţii 6.1 - Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul  Apelului de proiecte nr. POR 2016/6/6.1/2.

PASAJ RUTIER SUBTERAN OITUZ - STEFAN GUSE, MUNICIPIUL BACAU, JUDETUL BACAU

Program Operational: Programul Operational Regional
Axa Prioritara: Imbunatatirea infrastructurii regionale si locale de transport
Domeniul Major de Interventie: Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane, soselelor de centura
Operatiunea indicativa: Reabilitarea si modernizarea retelei de strazi urbane
Titlul: PASAJ RUTIER SUBTERAN OITUZ - STEFAN GUSE, MUNICIPIUL BACAU, JUDETUL BACAU
Numele beneficiarului: Primaria Municipiului Bacau din MUNICIPIUL BACAU, jud. BACAU

2,66 miliarde euro disponibili pentru fermierii din România pentru aplicare măsuri de mediu și climă

Fermierii din Regiunea Centru pot accesa angajamentele aplicabile măsurilor de mediu şi climă în cadrul cărora sunt disponibile sume de cca. 2,66 miliarde euro (Măsura 10 – 1,071 miliarde euro, Măsura 11 – 236,42 milioane euro, Măsura 13 – 1,355 miliarde euro).

Cu scopul asigurării tuturor informațiilor necesare pentru continuarea angajamentelor deschise pe parcursul anilor precedenți care se află în derulare în acest an, dar şi pentru asigurarea sprijinului necesar pentru deschiderea unor noi angajamente în anul 2017, au fost elaborate o serie de documente informative şi de ghidare, utile în accesarea şi implementarea cu succes a angajamentelor. Printre acestea găsiți pliante informative privind schemele / măsurile de plată pentru care se poate solicita sprijin prin cererea unică de plată în campania 2017, completarea electronică a cererii unice de plată, normele de eco-condiţionalitate aplicabile, dar lista zonelor eligibile, hărți și alte materiale informative.

Pentru a aduce aces…