Treceți la conținutul principal

PNDR: 11 Ghiduri aferente investițiilor în zona ITI Delta Dunării, publicate spre consultare!

AFIR a publicat variantele consultative ale Ghidurilor Solicitantului aplicabile zonei ITI Delta Dunării pentru 11 submăsuri din cadrul PNDR.

Descarcă Ghidul pentru Submăsura 4.1 „Investiţii în exploataţii agricole”
Descarcă Ghidul pentru Submăsura 4.1.a „Investiții în exploataţii pomicole”
Descarcă Ghidul pentru Submăsura 4.2 „Sprijin pentru investiţii în procesarea/ marketingul  produselor agricole”
Descarcă Ghidul pentru Submăsura 4.2a „Investiţii în procesarea/ marketingul produselor din sectorul pomicol”
Descarcă Ghidul pentru Submăsura 4.3 „Investiţii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice” – componenta de  Infrastructura de acces agricolă
Descarcă Ghidul pentru Submăsura 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”
Descarcă Ghidul pentru Submăsura 6.2  „Sprijin pentru înfiinţarea de activităţi neagricole în zone rurale în teritoriul ITI Delta Dunării”
Descarcă Ghidul pentru Submăsura 6.3 „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici”
Descarcă Ghidul pentru Submăsura 6.4 „Sprijin pentru investiţii în crearea  şi dezvoltarea de activităţi neagricole în teritoriul acoperit de ITI Delta Dunării”
Descarcă Ghidul pentru Submăsura 7.2 „Investiţii în crearea şi modernizarea infrastructurii de bază la scară mică”
Descarcă Ghidul pentru Submăsura 7.6 „Investiţii asociate cu protejarea patrimoniului cultural”
Pentru a consulta lista unităților administrativ-terioriale din arealul de implementare al investiției teritoriale Integrate (ITI) Delta Dunării, click aici.

Sursa: AFIR
Documente
GS_sM_4.1_zona_ITI_-_CONSULTATIV.doc
GS_sM_4.1a_zona_ITI_-_CONSULTATIV.doc
GS_sM_4.2_zona_ITI_-_CONSULTATIV.doc
GS_sM_4.2a_zona_ITI_-_CONSULTATIV.doc
GS_sM_4.3_agricol__zona_ITI_-_CONSULTATIV.doc
GS_sM_6.1_zona_ITI_-_CONSULTATIV.doc
GS_sM_6.2_zona_ITI_-_CONSULTATIV.doc
GS_sM_6.3_zona_ITI_-_CONSULTATIV.doc
GS_sM_6.4_zona_ITI_-_CONSULTATIV___.doc
GS_sM_7.2_zona_ITI_-_CONSULTATIV.doc
GS_sM_7.6_zona_ITI_-_CONSULTATIV.doc
Lista_UAT_ITI_Delta Dunării.pdf

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

A fost modificat Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Apelului de proiecte nr. POR 2016/6/6.1/1 şi Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Apelului de proiecte nr. POR 2016/6

În 05.04.2017, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE) a emis ordinul privind modificarea ”Ghidului Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor” aprobat prin Ordinul viceprim-ministrului, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice nr 332/2016 în cadrul  Apelului de proiecte nr. POR 2016/6/6.1/1 ce conţine condiţii specifice  pentru accesarea fondurilor în cadrul priorităţii de investiţii 6.1 a programului operațional regional şi Ordinul 2656/05.04.2017 pentru modificarea ”Ghidului Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor aprobat prin ordinul viceprim-ministrului, ministrului dezvoltării regionale și administrației publice nr 3161/2016”, ce conţine condiţii specifice  pentru accesarea fondurilor în cadrul priorităţii de investiţii 6.1 - Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul  Apelului de proiecte nr. POR 2016/6/6.1/2.

PASAJ RUTIER SUBTERAN OITUZ - STEFAN GUSE, MUNICIPIUL BACAU, JUDETUL BACAU

Program Operational: Programul Operational Regional
Axa Prioritara: Imbunatatirea infrastructurii regionale si locale de transport
Domeniul Major de Interventie: Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane, soselelor de centura
Operatiunea indicativa: Reabilitarea si modernizarea retelei de strazi urbane
Titlul: PASAJ RUTIER SUBTERAN OITUZ - STEFAN GUSE, MUNICIPIUL BACAU, JUDETUL BACAU
Numele beneficiarului: Primaria Municipiului Bacau din MUNICIPIUL BACAU, jud. BACAU

2,66 miliarde euro disponibili pentru fermierii din România pentru aplicare măsuri de mediu și climă

Fermierii din Regiunea Centru pot accesa angajamentele aplicabile măsurilor de mediu şi climă în cadrul cărora sunt disponibile sume de cca. 2,66 miliarde euro (Măsura 10 – 1,071 miliarde euro, Măsura 11 – 236,42 milioane euro, Măsura 13 – 1,355 miliarde euro).

Cu scopul asigurării tuturor informațiilor necesare pentru continuarea angajamentelor deschise pe parcursul anilor precedenți care se află în derulare în acest an, dar şi pentru asigurarea sprijinului necesar pentru deschiderea unor noi angajamente în anul 2017, au fost elaborate o serie de documente informative şi de ghidare, utile în accesarea şi implementarea cu succes a angajamentelor. Printre acestea găsiți pliante informative privind schemele / măsurile de plată pentru care se poate solicita sprijin prin cererea unică de plată în campania 2017, completarea electronică a cererii unice de plată, normele de eco-condiţionalitate aplicabile, dar lista zonelor eligibile, hărți și alte materiale informative.

Pentru a aduce aces…