Treceți la conținutul principal

Centru: Conferinta de final a Programului Operational Regional 2007-2013 la nivelul regiunii

ADR Centru isi propune sa analizeze, alaturi de partenerii semnificativi implicati in implementarea programului REGIO, impactul acestui program ajuns la final. Pe parcursul Conferintei vor fi vizualizate rezultatele proiectelor din Regiunea Centru si se va discuta despre problemele intampinate in timpul derularii proiectelor si solutiile gasite pentru rezolvarea acestora.

In acelasi timp, vor fi abordate oportunitatile de finantare nerambursabile disponibile prin ADR Centru in perioada 2014-2020, precum si ultimele noutati in ceea ce priveste lansarile si continutul ghidurilor. Tinand cont de obiectivele noii perioade de programare, ADR Centru doreste sa preia exemple din lectiile invatate de beneficiarii proiectelor deja derulate si sa transmita informatii referitoare la viitoarea perioada de programare, programele prin care se vor aloca fondurile si autoritatile prin care se vor derula acestea.

Evenimentul va avea loc in data de 3 decembrie 2015, in Sala de conferinte a Hotelului Parc din Alba Iulia, incepand cu ora 11.00, conform Agendei.

In acest an, va avea loc si o scurta interventie referitoare la rolul ADR Centru si valoarea adaugata pe care o aduce procesului de dezvoltare regionala, cu resurse europene. Din acest punct de vedere vor exista discutii cu participantii la eveniment despre rolul pe care il au comunitatile locale din Romania, in cadrul actiunilor de cooperare comunitara in Anul European pentru Dezvoltare.

Persoanele interesate de participare sunt rugate sa confirme participarea pana la data de 27 noiembrie 2015, catre Departamentul Relatii Publice si Birou de Informare al ADR Centru, tel - 0258.818616/ int. 121, 122, 123, fax - 0258.818613, e-mail: office@adrcentru.ro sau relatii_publice@adrcentru.ro.

Sursa: ADR Centru

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Reducerea costurilor de întreținere printr-un proiect de reabilitare termică

Finanțarea reabilitării termice a locuințelor prin POR 2014-2020

Al doilea proiect de finanțare prin POR 2014-2020 pentru municipiul Odorheiu Secuiesc și primul de reabilitare termică din Regiunea Centru a fost semnat azi, 26.06.2017, la sediul ADR Centru din Alba Iulia. Proiectul cu denumirea ”Reabilitare termică a blocurilor prin POR 2014-2020”, este finanțat prin prioritatea de investiții 3.1 ce vizează sprijinirea eficienței energetice. Acest proiect are o valoare totală de aproape 639.000 lei, din care circa 300.000 lei sunt solicitați de către beneficiarul proiectului, Primăria Municipiului Odorheiu Secuiesc, spre finanțare nerambursabilă. Contractul de finanțare a fost semnat de către domnul Árpád Gálfi, primarul municipiului, precum și de către domnul Simion Crețu, director general ADR Centru.

”Apelul de finanțare a proiectelor de reabilitare termică din Regiunea Centru a fost deschis în 2016, în perioada mai-noiembrie. Deși au fost depuse de către autoritățile publice locale…

A fost publicat Raportul de Selecție aferent submăsurii 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”, etapa lunară 6

Raportul de Selecție aferent submăsurii 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”, etapa lunară 6, a fost publicat pe site-ul AFIR, la adresa: https://portal.afir.info/informatii_generale_rapoarte_si_liste_rapoarte_de_selectie

POR: Apel lansat pentru proiecte 2.1 A ITI Delta Dunarii, cu depunere incepand din 10 mai

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice şi Fondurilor Europene a lansat, în data de 10.04.2017, apelul de proiecte nr. POR 2017/2/2.1.A/ITI/1, aferent Axei prioritare 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Priorității de investiţii 2.1 - Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, apel dedicat zonei de Investiţii Teritoriale Integrate Delta Dunării.

Obiectivul specific al acestei axe prioritare îl reprezintă consolidarea poziției pe piață a întreprinderilor mici și mijlocii în domeniile competitive identificate în Strategia Națională de Competitivitate şi Planurile Regionale de Dezvoltare.

Prioritatea de investiții 2.1. ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoa…