Treceți la conținutul principal

Centru: Conferinta de final a Programului Operational Regional 2007-2013 la nivelul regiunii

ADR Centru isi propune sa analizeze, alaturi de partenerii semnificativi implicati in implementarea programului REGIO, impactul acestui program ajuns la final. Pe parcursul Conferintei vor fi vizualizate rezultatele proiectelor din Regiunea Centru si se va discuta despre problemele intampinate in timpul derularii proiectelor si solutiile gasite pentru rezolvarea acestora.

In acelasi timp, vor fi abordate oportunitatile de finantare nerambursabile disponibile prin ADR Centru in perioada 2014-2020, precum si ultimele noutati in ceea ce priveste lansarile si continutul ghidurilor. Tinand cont de obiectivele noii perioade de programare, ADR Centru doreste sa preia exemple din lectiile invatate de beneficiarii proiectelor deja derulate si sa transmita informatii referitoare la viitoarea perioada de programare, programele prin care se vor aloca fondurile si autoritatile prin care se vor derula acestea.

Evenimentul va avea loc in data de 3 decembrie 2015, in Sala de conferinte a Hotelului Parc din Alba Iulia, incepand cu ora 11.00, conform Agendei.

In acest an, va avea loc si o scurta interventie referitoare la rolul ADR Centru si valoarea adaugata pe care o aduce procesului de dezvoltare regionala, cu resurse europene. Din acest punct de vedere vor exista discutii cu participantii la eveniment despre rolul pe care il au comunitatile locale din Romania, in cadrul actiunilor de cooperare comunitara in Anul European pentru Dezvoltare.

Persoanele interesate de participare sunt rugate sa confirme participarea pana la data de 27 noiembrie 2015, catre Departamentul Relatii Publice si Birou de Informare al ADR Centru, tel - 0258.818616/ int. 121, 122, 123, fax - 0258.818613, e-mail: office@adrcentru.ro sau relatii_publice@adrcentru.ro.

Sursa: ADR Centru

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

A fost modificat Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Apelului de proiecte nr. POR 2016/6/6.1/1 şi Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Apelului de proiecte nr. POR 2016/6

În 05.04.2017, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE) a emis ordinul privind modificarea ”Ghidului Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor” aprobat prin Ordinul viceprim-ministrului, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice nr 332/2016 în cadrul  Apelului de proiecte nr. POR 2016/6/6.1/1 ce conţine condiţii specifice  pentru accesarea fondurilor în cadrul priorităţii de investiţii 6.1 a programului operațional regional şi Ordinul 2656/05.04.2017 pentru modificarea ”Ghidului Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor aprobat prin ordinul viceprim-ministrului, ministrului dezvoltării regionale și administrației publice nr 3161/2016”, ce conţine condiţii specifice  pentru accesarea fondurilor în cadrul priorităţii de investiţii 6.1 - Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul  Apelului de proiecte nr. POR 2016/6/6.1/2.

PASAJ RUTIER SUBTERAN OITUZ - STEFAN GUSE, MUNICIPIUL BACAU, JUDETUL BACAU

Program Operational: Programul Operational Regional
Axa Prioritara: Imbunatatirea infrastructurii regionale si locale de transport
Domeniul Major de Interventie: Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane, soselelor de centura
Operatiunea indicativa: Reabilitarea si modernizarea retelei de strazi urbane
Titlul: PASAJ RUTIER SUBTERAN OITUZ - STEFAN GUSE, MUNICIPIUL BACAU, JUDETUL BACAU
Numele beneficiarului: Primaria Municipiului Bacau din MUNICIPIUL BACAU, jud. BACAU

2,66 miliarde euro disponibili pentru fermierii din România pentru aplicare măsuri de mediu și climă

Fermierii din Regiunea Centru pot accesa angajamentele aplicabile măsurilor de mediu şi climă în cadrul cărora sunt disponibile sume de cca. 2,66 miliarde euro (Măsura 10 – 1,071 miliarde euro, Măsura 11 – 236,42 milioane euro, Măsura 13 – 1,355 miliarde euro).

Cu scopul asigurării tuturor informațiilor necesare pentru continuarea angajamentelor deschise pe parcursul anilor precedenți care se află în derulare în acest an, dar şi pentru asigurarea sprijinului necesar pentru deschiderea unor noi angajamente în anul 2017, au fost elaborate o serie de documente informative şi de ghidare, utile în accesarea şi implementarea cu succes a angajamentelor. Printre acestea găsiți pliante informative privind schemele / măsurile de plată pentru care se poate solicita sprijin prin cererea unică de plată în campania 2017, completarea electronică a cererii unice de plată, normele de eco-condiţionalitate aplicabile, dar lista zonelor eligibile, hărți și alte materiale informative.

Pentru a aduce aces…