Treceți la conținutul principal

Mai multe reţele de apă şi de canalizare şi mai multe drumuri şi alei asfaltate în Turda

Mai multe reţele de apă şi de canalizare şi mai multe drumuri şi alei asfaltate în Turda: ristian matei, caa turdaStrategia de dezvoltare pe termen mediu şi lung a Companiei de Apă ARIEŞ, prevede investiţii în infrastructura de apă şi canal, atât din fonduri europene, cât şi din bani alocaţi de la bugetul local. Lucrările de extindere sau reabilitare a reţelelor de apă şi canal vor fi în aşa fel organizate încât, după fiecare lucrare executată pe domeniul public, se va asfalta.

Directorul general al CAA, Cristian Octavian Matei, în colaborare cu directorul Domeniului Public, Adrian Sălăgean, au fost joi în teren pentru a inventaria locaţiile unde urmează în scurt timp să se facă lucrări la reţelele de apă şi canal şi implicit, de reabilitare a drumurilor şi aleilor dintre blocuri. S-a stabilit punctual unde va fi necesară refacerea sau repararea străzilor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Calendar lansare sesiuni PNDR în 2017

În data de 15.03.2017 a avut loc prima întâlnire a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020 aferentă anului 2017, întâlnire prezidată de domnul secretar de stat Alexandru Potor la care au participat un număr de 32 membri, alături de reprezentanții Autorității de Management pentru PNDR, reprezentanții AFIR, reprezentanții APIA și ai Directoratului General pentru Agricultură din cadrul Comisiei Europene.

În cadrul întâlnirii au fost prezentate și aprobate în unanimitate propunerile de modificare a criteriilor de selecție aferente submăsurilor pentru realizarea de investiții in exploatațiile agricole/pomicole, în procesarea/marketingul produselor agricole ori pomicole, pentru înființarea de activități neagricole în zone rurale, pentru înființarea grupurilor de producători în sectorul agricol/pomicol, pentru cooperare orizontală și verticală între actorii din lanțul de aprovizionare – sectorul agricol/pomicol, precum și calendarul…

Absorbție de 82,5% pe POR 2007-2013 și peste 400 de proiecte depuse pe POR 2014-2020 în Regiunea Centru

La întâlnirea de lucru a reprezentanților administrației publice locale din Regiunea Centru, organizată de către ADR Centru în 22 martie 2017 în municipiul Brașov, peste 40 de persoane, primari, consilieri și președinții consiliilor județene din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, au dezbătut informațiile de ultimă oră necesare pentru implementarea de noi proiecte cu finanțare nerambursabilă prin Programul Operațional Regional. În cadrul discuțiilor s-a pus mare accent pe stadiul proiectelor POR 2014-2020, pe tipurile de investiții care se decontează prin program, pe orizontul de timp prevăzut pentru contractarea proiectelor depuse, precum și pe lansarea următoarelor priorități de finanțare.

Întâlnirea de lucru a demarat cu o prezentare a activităților și proiectelor derulate de către ADR Centru pe parcursul anului 2016, care au contribuit la dezvoltarea Regiunii Centru. De asemenea, a fost prezentată și o sinteză a tuturor fondurilor europene accesate la nivelu…