Treceți la conținutul principal

Conferinta europeana pe tema comunicarii publiceIntre 17-18 octombrie 2012, la sediul Comitetului Regiunilor din Bruxelles va avea loc cea de-a treia editie a EuroPCom-Conferinta europeana privind comunicarea publica. Manageri si specialisti in comunicare din sectorul public-autoritati locale, regionale, nationale si europene-sunt invitati sa-si impartaseasca viziunea strategica si experienta practica in depasirea provocarilor actuale.

Conferintele EuroPCom urmaresc imbunatatirea comunicarii in sectorul public prin schimbul de bune practici intre comunicatorii din institutiile publice la nivel european, national, regional si local, pe teme ca:

strategia de comunicare, utilizarea mediilor sociale („social media”) si dialogul cu cetatenii;
stimularea implicarii active a comunicatorilor de la nivel local in strategia de comunicare a institutiilor europene;
stimularea transferului de know-how privind comunicarea profesionala catre toate nivelurile politice;
facilitarea comunicarii in retea („networking”) intre specialistii care lucreaza in comunicare in institutiile publice de pe teritoriul UE.

Organizatorii EuroPCom au facut o serie de propuneri privind temele si subiectele care vor fi abordate si invita toate partile interesate–participanti la editiile anterioare, alti specialisti in comunicare din institutii publice-sa transmita opiniile si sugestiile lor referitoare la aceste propuneri.

Care este opinia dumneavoastra cu privire la subiectele propuse? Ce teme lipsesc? Ce studii de caz pe aceste teme ati dori sa fie dezbatute? Ce experti in diverse domenii de comunicare ati dori sa fie invitati ca vorbitori?

Puteti trimite feedback-ul si propunerile dumneavoastra pana pe 3 aprilie 2012, prin e-mail la europcom@cor.europa.eu, sau puteti participa la discutii online pe LinkedIn, in grupul EuroPCom, sau pe Twitter, folosind eticheta #europcom. Pentru propunerile de prezentari este necesar un rezumat de maxim 500 de cuvinte.

Mai multe informatii, precum si Nota cu propuneri puteti gasi AICI.

The original article may still be available at http://www.mdrt.ro/comunicare/buletine/newsletter-mdrt?newsID=115&art=807

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

A fost modificat Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Apelului de proiecte nr. POR 2016/6/6.1/1 şi Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Apelului de proiecte nr. POR 2016/6

În 05.04.2017, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE) a emis ordinul privind modificarea ”Ghidului Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor” aprobat prin Ordinul viceprim-ministrului, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice nr 332/2016 în cadrul  Apelului de proiecte nr. POR 2016/6/6.1/1 ce conţine condiţii specifice  pentru accesarea fondurilor în cadrul priorităţii de investiţii 6.1 a programului operațional regional şi Ordinul 2656/05.04.2017 pentru modificarea ”Ghidului Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor aprobat prin ordinul viceprim-ministrului, ministrului dezvoltării regionale și administrației publice nr 3161/2016”, ce conţine condiţii specifice  pentru accesarea fondurilor în cadrul priorităţii de investiţii 6.1 - Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul  Apelului de proiecte nr. POR 2016/6/6.1/2.

PASAJ RUTIER SUBTERAN OITUZ - STEFAN GUSE, MUNICIPIUL BACAU, JUDETUL BACAU

Program Operational: Programul Operational Regional
Axa Prioritara: Imbunatatirea infrastructurii regionale si locale de transport
Domeniul Major de Interventie: Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane, soselelor de centura
Operatiunea indicativa: Reabilitarea si modernizarea retelei de strazi urbane
Titlul: PASAJ RUTIER SUBTERAN OITUZ - STEFAN GUSE, MUNICIPIUL BACAU, JUDETUL BACAU
Numele beneficiarului: Primaria Municipiului Bacau din MUNICIPIUL BACAU, jud. BACAU

2,66 miliarde euro disponibili pentru fermierii din România pentru aplicare măsuri de mediu și climă

Fermierii din Regiunea Centru pot accesa angajamentele aplicabile măsurilor de mediu şi climă în cadrul cărora sunt disponibile sume de cca. 2,66 miliarde euro (Măsura 10 – 1,071 miliarde euro, Măsura 11 – 236,42 milioane euro, Măsura 13 – 1,355 miliarde euro).

Cu scopul asigurării tuturor informațiilor necesare pentru continuarea angajamentelor deschise pe parcursul anilor precedenți care se află în derulare în acest an, dar şi pentru asigurarea sprijinului necesar pentru deschiderea unor noi angajamente în anul 2017, au fost elaborate o serie de documente informative şi de ghidare, utile în accesarea şi implementarea cu succes a angajamentelor. Printre acestea găsiți pliante informative privind schemele / măsurile de plată pentru care se poate solicita sprijin prin cererea unică de plată în campania 2017, completarea electronică a cererii unice de plată, normele de eco-condiţionalitate aplicabile, dar lista zonelor eligibile, hărți și alte materiale informative.

Pentru a aduce aces…