Treceți la conținutul principal

Conferinta europeana pe tema comunicarii publiceIntre 17-18 octombrie 2012, la sediul Comitetului Regiunilor din Bruxelles va avea loc cea de-a treia editie a EuroPCom-Conferinta europeana privind comunicarea publica. Manageri si specialisti in comunicare din sectorul public-autoritati locale, regionale, nationale si europene-sunt invitati sa-si impartaseasca viziunea strategica si experienta practica in depasirea provocarilor actuale.

Conferintele EuroPCom urmaresc imbunatatirea comunicarii in sectorul public prin schimbul de bune practici intre comunicatorii din institutiile publice la nivel european, national, regional si local, pe teme ca:

strategia de comunicare, utilizarea mediilor sociale („social media”) si dialogul cu cetatenii;
stimularea implicarii active a comunicatorilor de la nivel local in strategia de comunicare a institutiilor europene;
stimularea transferului de know-how privind comunicarea profesionala catre toate nivelurile politice;
facilitarea comunicarii in retea („networking”) intre specialistii care lucreaza in comunicare in institutiile publice de pe teritoriul UE.

Organizatorii EuroPCom au facut o serie de propuneri privind temele si subiectele care vor fi abordate si invita toate partile interesate–participanti la editiile anterioare, alti specialisti in comunicare din institutii publice-sa transmita opiniile si sugestiile lor referitoare la aceste propuneri.

Care este opinia dumneavoastra cu privire la subiectele propuse? Ce teme lipsesc? Ce studii de caz pe aceste teme ati dori sa fie dezbatute? Ce experti in diverse domenii de comunicare ati dori sa fie invitati ca vorbitori?

Puteti trimite feedback-ul si propunerile dumneavoastra pana pe 3 aprilie 2012, prin e-mail la europcom@cor.europa.eu, sau puteti participa la discutii online pe LinkedIn, in grupul EuroPCom, sau pe Twitter, folosind eticheta #europcom. Pentru propunerile de prezentari este necesar un rezumat de maxim 500 de cuvinte.

Mai multe informatii, precum si Nota cu propuneri puteti gasi AICI.

The original article may still be available at http://www.mdrt.ro/comunicare/buletine/newsletter-mdrt?newsID=115&art=807

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Calendar lansare sesiuni PNDR în 2017

În data de 15.03.2017 a avut loc prima întâlnire a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020 aferentă anului 2017, întâlnire prezidată de domnul secretar de stat Alexandru Potor la care au participat un număr de 32 membri, alături de reprezentanții Autorității de Management pentru PNDR, reprezentanții AFIR, reprezentanții APIA și ai Directoratului General pentru Agricultură din cadrul Comisiei Europene.

În cadrul întâlnirii au fost prezentate și aprobate în unanimitate propunerile de modificare a criteriilor de selecție aferente submăsurilor pentru realizarea de investiții in exploatațiile agricole/pomicole, în procesarea/marketingul produselor agricole ori pomicole, pentru înființarea de activități neagricole în zone rurale, pentru înființarea grupurilor de producători în sectorul agricol/pomicol, pentru cooperare orizontală și verticală între actorii din lanțul de aprovizionare – sectorul agricol/pomicol, precum și calendarul…

A fost modificat Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Apelului de proiecte nr. POR 2016/6/6.1/1 şi Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Apelului de proiecte nr. POR 2016/6

În 05.04.2017, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE) a emis ordinul privind modificarea ”Ghidului Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor” aprobat prin Ordinul viceprim-ministrului, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice nr 332/2016 în cadrul  Apelului de proiecte nr. POR 2016/6/6.1/1 ce conţine condiţii specifice  pentru accesarea fondurilor în cadrul priorităţii de investiţii 6.1 a programului operațional regional şi Ordinul 2656/05.04.2017 pentru modificarea ”Ghidului Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor aprobat prin ordinul viceprim-ministrului, ministrului dezvoltării regionale și administrației publice nr 3161/2016”, ce conţine condiţii specifice  pentru accesarea fondurilor în cadrul priorităţii de investiţii 6.1 - Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul  Apelului de proiecte nr. POR 2016/6/6.1/2.