Treceți la conținutul principal

Conferinta europeana pe tema comunicarii publiceIntre 17-18 octombrie 2012, la sediul Comitetului Regiunilor din Bruxelles va avea loc cea de-a treia editie a EuroPCom-Conferinta europeana privind comunicarea publica. Manageri si specialisti in comunicare din sectorul public-autoritati locale, regionale, nationale si europene-sunt invitati sa-si impartaseasca viziunea strategica si experienta practica in depasirea provocarilor actuale.

Conferintele EuroPCom urmaresc imbunatatirea comunicarii in sectorul public prin schimbul de bune practici intre comunicatorii din institutiile publice la nivel european, national, regional si local, pe teme ca:

strategia de comunicare, utilizarea mediilor sociale („social media”) si dialogul cu cetatenii;
stimularea implicarii active a comunicatorilor de la nivel local in strategia de comunicare a institutiilor europene;
stimularea transferului de know-how privind comunicarea profesionala catre toate nivelurile politice;
facilitarea comunicarii in retea („networking”) intre specialistii care lucreaza in comunicare in institutiile publice de pe teritoriul UE.

Organizatorii EuroPCom au facut o serie de propuneri privind temele si subiectele care vor fi abordate si invita toate partile interesate–participanti la editiile anterioare, alti specialisti in comunicare din institutii publice-sa transmita opiniile si sugestiile lor referitoare la aceste propuneri.

Care este opinia dumneavoastra cu privire la subiectele propuse? Ce teme lipsesc? Ce studii de caz pe aceste teme ati dori sa fie dezbatute? Ce experti in diverse domenii de comunicare ati dori sa fie invitati ca vorbitori?

Puteti trimite feedback-ul si propunerile dumneavoastra pana pe 3 aprilie 2012, prin e-mail la europcom@cor.europa.eu, sau puteti participa la discutii online pe LinkedIn, in grupul EuroPCom, sau pe Twitter, folosind eticheta #europcom. Pentru propunerile de prezentari este necesar un rezumat de maxim 500 de cuvinte.

Mai multe informatii, precum si Nota cu propuneri puteti gasi AICI.

The original article may still be available at http://www.mdrt.ro/comunicare/buletine/newsletter-mdrt?newsID=115&art=807

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Reducerea costurilor de întreținere printr-un proiect de reabilitare termică

Finanțarea reabilitării termice a locuințelor prin POR 2014-2020

Al doilea proiect de finanțare prin POR 2014-2020 pentru municipiul Odorheiu Secuiesc și primul de reabilitare termică din Regiunea Centru a fost semnat azi, 26.06.2017, la sediul ADR Centru din Alba Iulia. Proiectul cu denumirea ”Reabilitare termică a blocurilor prin POR 2014-2020”, este finanțat prin prioritatea de investiții 3.1 ce vizează sprijinirea eficienței energetice. Acest proiect are o valoare totală de aproape 639.000 lei, din care circa 300.000 lei sunt solicitați de către beneficiarul proiectului, Primăria Municipiului Odorheiu Secuiesc, spre finanțare nerambursabilă. Contractul de finanțare a fost semnat de către domnul Árpád Gálfi, primarul municipiului, precum și de către domnul Simion Crețu, director general ADR Centru.

”Apelul de finanțare a proiectelor de reabilitare termică din Regiunea Centru a fost deschis în 2016, în perioada mai-noiembrie. Deși au fost depuse de către autoritățile publice locale…

A fost publicat Raportul de Selecție aferent submăsurii 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”, etapa lunară 6

Raportul de Selecție aferent submăsurii 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”, etapa lunară 6, a fost publicat pe site-ul AFIR, la adresa: https://portal.afir.info/informatii_generale_rapoarte_si_liste_rapoarte_de_selectie

POR: Apel lansat pentru proiecte 2.1 A ITI Delta Dunarii, cu depunere incepand din 10 mai

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice şi Fondurilor Europene a lansat, în data de 10.04.2017, apelul de proiecte nr. POR 2017/2/2.1.A/ITI/1, aferent Axei prioritare 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Priorității de investiţii 2.1 - Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, apel dedicat zonei de Investiţii Teritoriale Integrate Delta Dunării.

Obiectivul specific al acestei axe prioritare îl reprezintă consolidarea poziției pe piață a întreprinderilor mici și mijlocii în domeniile competitive identificate în Strategia Națională de Competitivitate şi Planurile Regionale de Dezvoltare.

Prioritatea de investiții 2.1. ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoa…