Treceți la conținutul principal

Noi sesiuni de instruire pentru potentialii beneficiari de instrumente structurale pe tematica analizei cost-beneficiu si cost-eficacitate

ACIS organizeaza la Bucuresti, in perioadele 16-19 ianuarie 2012 si 23-26 ianuarie 2012 sesiuni de instruire cu tema "Metode de analiza a proiectelor de investitii in contextul instrumentelor structurale (analiza cost-beneficiu, analiza cost-eficacitate, analiza multicriteriala)".


Sesiunile de instruire sunt organizate in cadrul proiectului "Dezvoltarea capacitatii pentru Analiza Cost- Beneficiu", scopul fiind de a fi instruiti 240 de potentiali beneficiari de instrumente structurale, in vederea imbunatatirii capacitatii teoretice si practice de analiza a proiectelor de investitii.

Sesiunea de instruire din 16-19 ianuarie 2012 se adreseaza potentialilor beneficiari de instrumente structurale in domeniile:

- investitii in domeniul infrastructurii de transport regional si local
- investitii in infrastructura sociala (sanatate, educatie, urbana, servicii sociale)
- investitii in dezvoltarea mediului de afaceri regional si local (dezvoltarea structurilor de sprijinire a afacerilor, reabilitarea centrelor industriale neutilizate, sprijinirea microintreprinderilor)
- investitii in domeniul turismului (restaurarea patrimoniului cultural - istoric, dezvoltarea/ modernizarea infrastructurii turistice)

Structura cursului si temele abordate sunt detaliate aici.

Numarul de participanti este limitat la 15 locuri.

Data limita pana la care poate fi completat formularul de inscriere este 12.01.2011.

Sesiunea de instruire din 23-26 ianuarie 2012 se adreseaza potentialilor beneficiari de instrumente structurale in domeniile:

- investitii in sisteme de productie (dezvoltarea sistemului productiv si a intreprinderilor)
- investitii in cercetare, dezvoltare tehnologica si inovare
- investitii in tehnologia informatiei si comunicatiilor
- investitii in domeniul energetic


Numarul de participanti este limitat la 15 locuri.

Data limita pana la care poate fi completat formularul de inscriere este 19.01.2011.

Nota: In situatia in care nu se intruneste numarul de participanti, sesiunea programata in perioada 23-26 ianuarie nu va avea loc!

Informatii suplimentare

- Avand in vedere numarul limitat de locuri, admiterea la curs se va face conform principiului "primul venit, primul servit", dar nu mai mult de un participant din partea unei organizatii/ institutii. Persoanele admise vor fi anuntate la data de 30 noiembrie.

- ACIS isi rezerva dreptul de a nu accepta la curs participanti din cadrul unei organizatii/ institutii care nu reprezinta un potential beneficiar de instrumente structurale in domeniile mentionate in anunt. Atentie! Aceasta sesiune de instruire nu se adreseaza organizatiilor/ institutiilor care furnizeaza servicii de consultanta pentru accesarea fondurilor europene.

- Costurile aferente implementarii sesiunilor de instruire (cazare, transport si masa pentru participanti) sunt asigurate din bugetul proiectului.

- Pentru buna desfasurare a sesiunilor de instruire se recomanda fiecarui potential participant sa evite situatia de a fi insotit de alte persoane, cu exceptia situatiei in care acest lucru este necesar din cauza situatiei medicale a participantului. Persoanele care insotesc participantii a caror situatie medicala nu impune acest lucru, isi asuma riscurile ce ar putea fi generate de acest fapt, iar costurile de cazare si masa aferente insotitorilor vor fi platite de catre acestia, separat.


Pentru alte detaliii: Cristina Macarie, 0751.299.913, cristina.macarie@aamconsulting.ro


The original article may still be available at http://www.fonduri-structurale.ro/Detaliu.aspx?t=Stiri&eID=10315

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Reducerea costurilor de întreținere printr-un proiect de reabilitare termică

Finanțarea reabilitării termice a locuințelor prin POR 2014-2020

Al doilea proiect de finanțare prin POR 2014-2020 pentru municipiul Odorheiu Secuiesc și primul de reabilitare termică din Regiunea Centru a fost semnat azi, 26.06.2017, la sediul ADR Centru din Alba Iulia. Proiectul cu denumirea ”Reabilitare termică a blocurilor prin POR 2014-2020”, este finanțat prin prioritatea de investiții 3.1 ce vizează sprijinirea eficienței energetice. Acest proiect are o valoare totală de aproape 639.000 lei, din care circa 300.000 lei sunt solicitați de către beneficiarul proiectului, Primăria Municipiului Odorheiu Secuiesc, spre finanțare nerambursabilă. Contractul de finanțare a fost semnat de către domnul Árpád Gálfi, primarul municipiului, precum și de către domnul Simion Crețu, director general ADR Centru.

”Apelul de finanțare a proiectelor de reabilitare termică din Regiunea Centru a fost deschis în 2016, în perioada mai-noiembrie. Deși au fost depuse de către autoritățile publice locale…

A fost publicat Raportul de Selecție aferent submăsurii 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”, etapa lunară 6

Raportul de Selecție aferent submăsurii 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”, etapa lunară 6, a fost publicat pe site-ul AFIR, la adresa: https://portal.afir.info/informatii_generale_rapoarte_si_liste_rapoarte_de_selectie

POR: Apel lansat pentru proiecte 2.1 A ITI Delta Dunarii, cu depunere incepand din 10 mai

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice şi Fondurilor Europene a lansat, în data de 10.04.2017, apelul de proiecte nr. POR 2017/2/2.1.A/ITI/1, aferent Axei prioritare 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Priorității de investiţii 2.1 - Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, apel dedicat zonei de Investiţii Teritoriale Integrate Delta Dunării.

Obiectivul specific al acestei axe prioritare îl reprezintă consolidarea poziției pe piață a întreprinderilor mici și mijlocii în domeniile competitive identificate în Strategia Națională de Competitivitate şi Planurile Regionale de Dezvoltare.

Prioritatea de investiții 2.1. ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoa…